Voel de kracht in jezelf.
Reset your body and mind.

Soms voelt het leven als een strijd. Je wilt mentaal en fysiek sterk zijn. Maar je hebt het gevoel een onmogelijke wedstrijd tegen jezelf te zijn aangegaan. Vooral wanneer je wilt afvallen, niet goed in je vel zit of slecht slaapt.

Leer wat de beste strategie is om de strijd aan te gaan dankzij een online mini-retraite van Yogastudio Namaste. Herstel jouw innerlijke vertrouwen en leer ontspannen in 6 weken tijd.

Mini-
Retraite

Wat kun je verwachten in
'maar' 6 weken van je leven?

Meer balans

Balans in het leven. Wat is dat nu precies en hoe krijg je dat voor elkaar? Dat is de verbinding tussen jouw lichaam en geest. Het is weten wat je écht wil in het leven en het pad volgen dat voor je ligt. Soms raken we van ons pad af. Tijdens de retraite kijken we naar het pad dat voor ons ligt en of je er klaar voor bent om het te volgen.

Lekker in je vel

Wanneer jij afvalt, voel je je letterlijk beter. Vooral lekkerder in je vel. De krachttraining in de Power Retraite geeft je de kracht die je nodig hebt om de strijd aan te gaan tegen de kilo's. Je krijgt niet alleen meer vertrouwen in jouw lichaam, maar ook in jezelf. Zo kom je dichterbij jezelf en bij de kern waar het echt om gaat!

Geladen batterij

Hoe maak je nu tijd voor jezelf vrij in de drukte van het dagelijks leven? Hoe doe je dat thuis?! In de Mini-Retraite leer je hoe jij tijd voor jezelf maakt en alles lekker achter je kunt laten. Meditatie en yoga bevorderen o.a. jouw nachtrust en het herstel van jouw hormoonstelsel. Wanneer je lichaam kan ontspannen, ga je het vet makkelijker loslaten!

Wat kun je verwachten
van de Mini-Retraite?

In de Mini-Retraite staat centraal dat je alles op jouw eigen tempo kunt doen. Je krijgt daarom toegang tot een online omgeving waarin je altijd het volgende kan vinden:
  Voor iedere week recepten, zodat je niets zelf hoeft te bedenken
  Iedere week een boodschappenlijstje om de recepten te maken;
  Les in krachttraining van 20 minuten
  Les in krachttraining in combinatie met yoga van 75 minuten;
 

11d3020d4c8e9dd48a73594384e768a0249fc523_stancephotography_marinacasci-7

Meld je aan voor de Mini-Retraite

Lees hier de Voorwaarden van Yogastudio Namasté voor meer informatie.